<< Vissza
Belső roló

A belső rolók, hagyományos rolós megoldással óvják meg tetőterünket a kíváncsi tekintetek, illetve a betűző nap ellen. A rolettákat három tetszőlegesen beállított állásban lehet rögzíteni, , így szabályozhatjuk a bejövő fény mennyiségét. A tetőtéri ablakokra utólag is egyszerűen felszerelhetőek. A roletták a számos színválaszték mellett különféle anyagokból is készülhetnek:
-fényáteresztő anyagból, amely a kíváncsi tekintetek ellen nyújt védelmet, illetve színtől függően megszűri a besütő nap sugarait. Ideális tetőtéri előszobákba, nappalikba, mellékhelyiségekbe.
Elérhető színek: fehér, krém, drapp, rozsda, szürke, barack, világoskék, világoszöld, sötétzöld,sötétbarna, sötétkék, sárga, rusztik, királykék.

-reflexiós anyagból, amelyek kompromisszumos megoldást biztosítanak a hővédelem és fényáteresztés területén. Az anyag a hátoldalára felvitt porszerű hővisszaverő anyagnak köszönhetően visszaveri a napsugarakat, de átengedi a megszűrt fényt. Ideális tetőtéri nappalikba, mellékhelységekbe, tárgyalókba.
Elérhető színek: fehér, királykék.

-fényzáró anyagból, amelynek segítségével megóvhatjuk tetőtéri hálószobáinkat a beáramló fénytől. Az anyag hátoldalára felvitt vastag műanyag bevonat nem engedi át a fényt. Ideális tetőtéri hálószobákba.
Elérhető színek: fehér, drapp, szürke, királykék, homok.

-Alupigmentált anyagból, amely tökéletes védelmet biztosít a tetőtéri ablakot felmelegítő napsugarak ellen, és emellett nem engedi be tetőterünkbe a fény sem. Az anyag hátoldalára felvitt hővisszaverő fólia , visszaveri a hőt és nem engedi át a fényt. Ideális tetőtéri hálószobákba.
Elérhető színek: fehér.

 

Színek nagyítása
Fel
Tokozott belső roló

A hagyományos roló egy formatervezett ezüst alumínium keret mögött helyezkedik el, ezáltal megakadályozza, hogy az ablakszárny szélein a fény a roló mellett és felett a tetőterünkbe bejusson. A roló tetszőleges pozícióban az ablakszárny bármely részén rögzíthető, leengedett állapotban teljes fényzárásra képes. A tetőtéri ablakokra utólag is egyszerűen felszerelhetőek.
A tokozott roletták a számos színválaszték mellett különféle anyagokból is készülhetnek:
-fényáteresztő anyagból, amely a kíváncsi tekintetek ellen nyújt védelmet, illetve színtől függően megszűri a besütő nap sugarait. Ideális tetőtéri, előszobákba, nappalikba, mellékhelyiségekbe.
Elérhető színek: fehér, krém, drapp, rozsda, szürke, barack, világoskék, világoszöld, sötétzöld,sötétbarna, sötétkék, sárga, rusztik, királykék.

-reflexiós anyagból, amelyek kompromisszumos megoldást biztosítanak a hővédelem és fényáteresztés területén. Az anyag a hátoldalára felvitt porszerű hővisszaverő anyagnak köszönhetően visszaveri a napsugarakat, de átengedi a megszűrt fényt. Ideális tetőtéri nappalikba, mellékhelységekbe, tárgyalókba.
Elérhető színek: fehér, királykék.

-fényzáró anyagból, amelynek segítségével megóvhatjuk tetőtéri hálószobáinkat a beáramló fénytől. Az anyag hátoldalára felvitt vastag műanyag bevonat nem engedi át a fényt. Lehúzott állapotban teljes fényzárásra képes. Ideális tetőtéri hálószobákba.
Elérhető színek: fehér, drapp, szürke, királykék, homok.

-Alupigmentált anyagból, amely tökéletes védelmet biztosít a tetőtéri ablakot felmelegítő napsugarak ellen, és emellett nem engedi be tetőterünkbe a fény sem. Az anyag hátoldalára felvitt hővisszaverő fólia , visszaveri a hőt és nem engedi át a fényt. Lehúzott állapotban teljes fényzárásra képes. Ideális tetőtéri hálószobákba.
Elérhető színek: fehér.

Színek nagyítása
Fel
Atelier fényzáró roló

Funkcióiban megegyezik a tokozott alupigmentált rolóval.
A hagyományos roló egy formatervezett olasz design szerint készült ezüst alumínium keretben működtethető. Eltérően a tokozott rolóktól itt az alumínium keret nem csak takarja a rolót, hanem ebben az esetben a roló a keretbe bele is van építve, ezáltal megakadályozza, hogy az ablakszárny szélein a fény a roló mellett és felett a tetőterünkbe bejusson. A roló tetszőleges pozícióban az ablakszárny bármely részén rögzíthető, leengedett állapotban teljes fényzárásra képes. Az anyag hátoldalára felvitt hővisszaverő fólia ,visszaveri a hőt és nem engedi át a fényt. Ideális tetőtéri hálószobákba, gyermekszobákba. Igény szerint az Atelier rolók köteles, illetve elektromos működtetéssel is rendelhetőek. A tetőtéri ablakokra utólag is egyszerűen felszerelhetőek.

Elérhető színek: bordó, sötétkék, bézs, fehér, szürke.

Külső roló

Hatékony védelmet nyújt nyári időben a tetőtér felmelegedése ellen. A roló kívül az ablaküveg előtt helyezkedik el, de belülről az ablak átfordításával működtethető. A roló vastag, különböző színű textil anyaga magába szívja a nap sugarait, ezáltal védve meg az üvegfelületet a felmelegedéstől. Használaton kívül a roló az ablakra felszerelt saját rolódobozába visszaengedhető. A tetőtéri ablakokra utólag is egyszerűen felszerelhetőek.

Elérhető színek: fehér, drapp, bézs, rusztik, narancs, szürke, zöld, kék, sárga, vörös, barna, fekete.

Külső redőny

Maximális védelmet nyújt a tetőterünket felmelegítő hő ellen, a belátás ellen, a nemkívánatos zaj ellen, illetve teljes fényzárásra is képes. A redőny elektromos módon belülről működtethető. A tetőablak a redőny különleges beszerelő keretének köszönhetően kompromisszumok nélkül működtethető akár leengedett redőnynél is 180o - ban átfordítható marad.

Elérhető színek: barna

Fel
Szúnyogháló

Nyitott ablaknál megvédi tetőterünket a hívatlan vérszívó látogatóktól.
A rolós szúnyogháló egy keretben kerül felszerelésre a tetőtéri ablak körüli belső burkolatra, így zárva le tökéletesen a betolakodók útját. Használaton kívül a szúnyogháló visszaengedhető a keret felső részén elhelyezkedő rolódobozba. Utólag is könnyen felszerelhető.

Elérhető színek: fehér, barna.

Fel
Távnyitók
A magasra szerelt, kézzel el nem érhető ablakok kényelmes kinyitására alkalmas szerkezet.

Manuális távnyitó:

Az ablakra szerelt jobb, illetve balmenetes csavarorsó segítségével az ablak gyorsan és hatékonyan nyitható, zárható akár 4 méteres távolságból is. A csavarorsóra illeszthető rúd többféle méretben kapható. A szerkezet maximum 35 cm-es nyitást tesz lehetővé. A tetőtéri ablakokra utólag is egyszerűen felszerelhető.

Elektromos távnyitó:

Az ablak egy elektromos motor segítségével könnyedén kapcsolóval, illetve infrás távkapcsolóval nyitható-zárható. A motor típustól függően 24-42 cm-es távolságra nyitja az ablakot. A tetőtéri ablakokra utólag is egyszerűen felszerelhető.

Fel
Eső, szél, és füst érzékelő
Magas szintű kényelmi, illetve biztonsági berendezések, amelyek csak az elektromos motorral szerelt ablakoknál használhatóak.
A különböző érzékelők eső, illetve szél esetén automatikusan bezárják az ablakot, illetve a kedvezőtlen körülmények megszűnte esetén újból kinyitják azokat.
A füstérzékelő, füst esetén azonnal automatikusan kinyitja az ablakokat.
Fel